Onthuld: vrouwen die dít doen in bed, gaan sneller vreemd

Doe jij dit stiekem weleens?

Over het algemeen is het zo dat vrouwen minder snel tot een hoogtepunt komen dan mannen. Sommige vrouwen zijn dan geneigd een orgasme te faken om hun partner een plezier te doen. Maar wat blijkt? Vrouwen die zich hier ‘schuldig’ aan maken, zouden volgens de wetenschap sneller een scheve schaats rijden.

Onderzoekers van de University of Missouri vroegen aan 121 mannen en 138 vrouwen hoe vaak zij gemiddeld klaarkwamen en hoe intens deze orgasmes over het algemeen waren. Daarnaast werden mannen onderworpen aan de vraag hoe vaak zij dachten dat hun vriendin een hoogtepunt bereikte in bed, en moesten alle deelnemers van het onderzoek toegeven of ze ooit vreemd waren gegaan óf dat ze verwachtten het ooit over hun hart te kunnen verkrijgen.

Wat blijkt? Bij vrouwen zou er wel degelijk een link bestaan tussen hun hoogtepunt in bed en de kans dat ze ooit vreemdgaan. “Vrouwen die regelmatig doen alsof ze klaarkomen, hebben een grotere kans om vreemd te gaan”, aldus de onderzoekers van Human Female Orgasm As Evolved Signal. Er zou echter geen link zijn tussen hoe vaak vrouwen effectief een orgasme krijgen en vreemdgaan. Maar mannen, wees gewaarschuwd…

Science says: in deze steden wonen de mooiste mannen >

Bron: Daily Mail | Beeld: iStock

Laatste nieuws