Deze dingen denkt hij voor, tijdens en na sex

Het zal je verbazen...

Lees ook

Je hebt je vast weleens afgevraagd wat er allemaal door het hoofd van een man spookt als je samen tussen de lakens ligt. Het antwoord zal je waarschijnlijk verbazen. In een interview gaven een paar mannen het antwoord aan Glamour UK.

Voor…
De gedachten van een man verschillen nogal vlak voor de sex. Grant Stoddard geeft aan dat de meeste mannen voornamelijk bezig zijn met wat er allemaal fout kan gaan. “De eerste keer dat ik sex had, was ik super onzeker en werd ik al gek bij de gedachte dat ik haar beha niet los kreeg. Ook wilde ik niet te enthousiast overkomen door mezelf als een Jack Russel te gedragen. Tegelijkertijd wilde ik ook gewoon de beste zijn die ze ooit had gehad”, aldus Grant over de gedachtes die door zijn hoofd schieten voordat hij überhaupt sex heeft.

Tijdens
Maar wat gaat er nou door zijn hoofd tijdens de sex? Devin Gordon gaf antwoord: “Natuurlijk zijn we gefocust op het meisje, maar tegelijkertijd denk ik ook gewoon aan andere dingen. Maar ook dingen als ‘waar is haar andere been?’, ‘wauw, mooie borsten!’ en ‘ik hoop dat die jongen op de foto haar broer is’ schieten door ons hoofd. Het is gewoon heel moeilijk om alleen maar gefocust te zijn op de sex.”

…En na de sex
En dan, de vrijpartij is over en je ligt in de armen van de man met wie je net de liefde hebt bedreven. Ben Mathis-Lilley vertelt wat er zoal door zijn hoofd spookt na de sex. “Natuurlijk ben ik dan supermoe en wil ik graag slapen. Maar uiteraard ben ik wel erg blij dat jij naast me ligt. Denk dus niet dat als we ’s ochtends vroeg uit bed springen, we geen interesse meer in je hebben.”

Lees ook: Deze eigenschap vinden mannen het meest sexy bij vrouwen

Bron: Grazia, Glamour UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook