Modelessen van Emma Stone in La La Land

We love her.

Lees ook

In de hitfilm La La Land vertolkt Emma Stone de rol van Mia, een meisje dat het probeert te maken in Hollywood. Stone steelt de show met haar steengoede acteerprestaties (ze won er onder andere al een Golden Globe én SAG-award voor), maar ook de modekeuzes van Emma vallen op. Dit kunnen we van haar karakter Mia leren.

1/ Geel is het nieuwe zwart
In de film dragen Mia en haar vriendinnen ontzettend veel kleuren – denk aan felgeel, rood, blauw en groen. En we moeten zeggen: het staat ze werkelijk fan-tas-tisch.
De boodschap: hoewel iedereen zich tegenwoordig graag in het zwart hult, mag kleur bekennen best. Immers: een beetje opvallen kan nooit kwaad.

2/ Een pak kan ook heel vrouwelijk zijn
Hoewel Mia in de musicalfilm bijna altijd in zwierige jurkjes flaneert, draagt ze ook één keer een pak in de film – rode lipstick, een strakke knot en een zijden blouse included.
De boodschap: strak in pak kan ook enorm sexy zijn.


3/ Er is niets mis met een beetje chic
We zeiden het al: Mia is gék op zwierige jurkjes. En hoewel ze er tijdens haar audities niet altijd geweldig uitziet (blame de koffie op haar blouse), draagt ze tijdens het uitgaan altijd een chique outfit, gecombineerd met een kapsel waar duidelijk over nagedacht is.
De boodschap:
er is niets mis met jezelf een beetje opdoffen als je de deur uitgaat. Die spijkerbroek kan je de rest van de week aan.

Lees ook: de vijf beautylessen die kunt leren van Sex and the City

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Lionsgate, Trish Rigby

Laatste nieuws

Zie ook