Win! 5x2 kaarten voor de bioscoopfilm Fifty Shades Darker

Met wie moet jij het vervolg op Fifty Shades of Grey zien?
Win! 5x2 kaarten voor de bioscoopfilm Fifty Shades Darker

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze actie.

Eindelijk is het zover: deze maand komt het vervolg van de spraakmakende film Fifty Shades of Grey in de bioscoop! Vanaf 9 februari kunnen we genieten van een nieuw verhaal over Christian Grey en Anastasia Steele, en Marie Claire mag 5x2 kaarten weggeven!

In Fifty Shades Darker is te zien hoe Ana een nieuwe baan heeft als assistente van uitgever Jack Hyde, nadat haar relatie met Christian tot een einde is gekomen. Ze mist hem echter zo erg dat ze niet meer normaal kan eten en functioneren. Zodra ze hem weer tegen het lijf loopt, slaat de vonk direct weer over. Benieuwd hoe dit verder gaat? Doe mee met de winactie om de film als een van de eersten te zien, mét je beste vriendin.

Meedoen?

Meedoen is makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Stuur dan gewoon even een privéberichtje via Facebook. Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

Marie Claire Netherlands

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m 14 februari 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5e25a3c487793', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });