Het bewijs dat 2017 het jaar van de bizarre beautytrends wordt

De één is nog weirder dan de ander...
Het bewijs dat 2017 het jaar van de bizarre beautytrends wordt

Een nieuw jaar betekent ook nieuwe trends; sommige vind je geweldig, van andere hoop je dat ze nooit echt doorbreken en dat we ze niet gaan zien in het straatbeeld. Op het gebied van beauty mogen we dit jaar ons hart vasthouden, want er staan heel wat bizarre beautytrends op stapel. De één nog erger dan de ander...

1/ De underboob

We laten onze vrouwelijkheid niet meer zien door diep uitgesneden decolletés te dragen, maar met tops die zó kort zijn dat je borsten er aan de onderkant onderuit komen. Volgens Daniel Maman, een Amerikaanse plastische chirurg, bestaat er zelfs zoiets als een underboob job; vrouwen gaan in New York massaal onder het mes om hun borsten te laten liften, zodat ze een mooie underboob hebben en geen beha hoeven te dragen.

2/ Kleine tepels

Niet alleen aan de borsten wordt massaal gesleuteld, ook de tepels moeten eraan geloven. Vrouwen geven de voorkeur aan kleinere tepels. "Het afgelopen jaar zagen we al een stijging van 30 procent in het aantal vrouwen die hun tepels laten verkleinen", aldus Dan Marsh, een arts uit Londen.

3/ Nóg vollere lippen

We hebben op het gebied van lippen al behoorlijk gekke tools voorbij zien komen om ze voller te laten lijken. Herinner je je de Lip Enhancers nog waar je aan moest zuigen om je lippen voller te laten lijken? Dit jaar zouden we het met andere middelen moeten doen, bijvoorbeeld door wat wasabi op de lippen te smeren. Dit prikt en zorgt ervoor dat de lippen opzwellen.

4/ DIY neuslifts

Say what?! Ja, er zijn nu dus echt producten op de markt waarmee je thuis je neus een lift kunt geven. Bijvoorbeeld door buisjes er in te stoppen die je neus in een bepaalde vorm duwen. Hartstikke gevaarlijk als je het ons vraagt.

5/ Óveral sheetmasks

We kennen de sheetmasks met ooggaten erin voor je gezicht, maar er komen ook sheetmasks aan voor bijna al je lichaamsdelen. Denk aan een variant voor je billen, eentje voor je borsten en een soort handschoentjes voor je handen.

De fout die we allemaal maken als het aankomt op gezichtsreiniging >

Bron: Refinery29 | Beeld: iStock

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f29c82dbcbec', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });