Opvallende haarkleuren die óók kunnen op de werkvloer

YES!

Lees ook

Als je met regenbooghaar op je werk verschijnt, kun je – afhankelijk van je baan, natuurlijk – verwachten dat je raar aangekeken wordt. Wil jij echter je haar toch een kleurrijke touch-up geven, maar weet je niet goed of het wel safe for work is? Onderstaande haarkleuren zijn dat in ieder geval wél:

1/ Pasteltinten

Droom jij van een roze coupe? Als jij een serieuze baan hebt, betekent het niet direct dat dit onmogelijk is. Ga alleen niet voor een felle fuchsia roze kleur, maar kies voor een zachte pasteltint. Zo heb je toch de kleur die jij wilt, maar houd je het subtiel waardoor het prima voor op de werkvloer is. 

2/ Balayage

Heb jij een egale bruine haarkleur? Maak het dan iets speelser door balayage toe te laten passen. Hierbij worden er verschillende kleuren aan het haar toegevoegd waardoor je lokken een extra dimensie krijgen.

3/ Verstoppertje spelen

Kun jij die felle roze haarkleur die je graag wilt toch niet loslaten? Dan kun je ervoor kiezen om alleen de onderste haarlaag te laten kleuren. De lokken in je eigen kleur vallen eroverheen waardoor het minder opvalt. 

4/ Ga voor rood

Het zal je verbazen hoeveel kleuren rood er wel niet bestaan; wedden dat er hoe dan ook eentje is die bij jou past én die geschikt is voor de werkvloer? Doe online research of raadpleeg je kapper voor de tint die past bij jouw huidskleur. 

Daarom moet je nooit met je benen over elkaar zitten bij de kapper >

Bron: This is powder | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook