Dít product houdt Beyoncé’s huid jong en stralend

Het is belachelijk goedkoop én overal verkrijgbaar!

Lees ook

Beyoncé mag dan al 35 jaar oud zijn, haar huid ziet er nog altijd jong en flawless uit. Je denkt misschien dat dit het gevolg is van dure crèmes en kostbare serums, maar niets blijkt minder waar. Haar visagist onthult welk product de huid van de zangeres zo stralend houdt.

Queen Bey gebruikt babyolie om haar gezicht soepel te houden, verklapt make-up artist Francesca Tolot. Wie had dat gedacht?

Daarnaast houdt Beyoncé haar look graag zo naturel mogelijk. “Ze heeft niet veel nodig”, aldus Francesca. “We zijn een paar jaar geleden gestopt met het gebruiken van nepwimpers. Op een gegeven moment zei ik dat ik nepwimpers een beetje passé vond en daar was Beyoncé het mee eens. Tenzij je voor een retro-look gaat.”

De zangeres is zo knap van zichzelf, dat het lastig is om haar een ugly look te geven. “Geloof het of niet, maar de moeilijkste look was die voor Cadillac Records, toen ze er lelijk uit moest zien”, vertelt de visagist. “Stel je voor dat je iemand met een perfecte huid, prachtige ogen en altijd een goed humeur ineens lelijk moet maken…”

Onthuld: zo blijft Victoria Beckham forever young >

Bron: Grazia | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook