Deze foto van twee zoenende vrouwen tijdens een anti-Trump protest is geweldig

<3

Er zijn een hele hoop mensen die het niet eens zijn met de standpunten van Donald Trump, maar toch won hij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Amerikanen protesteerden en gingen met borden de straat op, en daartussen gebeurde iets magisch. Twee vrouwen lieten zien dat liefde sterker is dan wat dan ook, en fotograaf Hennessy Vandheur wist dit prachtige moment vast te leggen.

“Toen we bij de Trump Tower stonden, keek ik naar links en zag ik twee vrouwen elkaar vasthouden”, aldus de fotograaf. “Ze keken elkaar in de ogen tussen alle protestgangers. De liefde tussen de twee spatte ervan af en het maakte me zo gelukkig dat deze twee vrouwen hun liefde lieten zien, middenin de chaos. Ik had mijn camera in mijn hand en besloot een aantal foto’s te schieten, voor en tijdens de kus. Het was een perfect moment.”

De kus ging direct viral nadat de foto’s op Twitter werden gedeeld. “Ik ben blijer dan blij dat de foto’s een gevoelige snaar raken”, zegt Hennessy. “Ik denk dat we allemaal een kleine reminder nodig hebben dat liefde nog altijd bestaat in Amerika, ook na alle post-verkiezingsstress.”

Zo reageren celebs op overwinning Trump >

Bron: Metro UK | Beeld: ANP

Laatste nieuws