Dit zegt jouw ondergoedkeuze over je persoonlijkheid

Ben jij een stringdrager of kies jij liever voor een comfortabele slip?

Lees ook

Geef maar toe: als jij op date gaat, houd je niet alleen rekening met wat je aantrekt, hoe jij je haar doet en of je wel of geen lipstick draagt. Je denkt minstens zo hard na over wat je ónder je kleding draagt.

Draag jij het liefst…

… een string? Dan ben je direct en laat jij je niet snel gek maken. Je neemt graag de eerste stap, ook als het op daten aankomt. Plannen is niet jouw sterkste punt; je bent impulsief en laat alles maar op je afkomen. De controle verlies je echter nooit.

… kanten ondergoed? Dat betekent dat je traditioneel bent en houdt van structuur, maar het wil niet zeggen dat je geen tijd hebt om te flirten. De mannen die jij date, moeten charmant, eerlijk en respectvol zijn. Ze moeten hoe dan ook moeite voor je doen.

… je bikinibroekje? O jee, let’s face it: je bent ontzettend ongeorganiseerd. Het is wasdag en dat betekent nu eenmaal dat je geen ondergoed meer over hebt. Het is niet voor niets de dag om te wassen, toch?

… een high-waisted broekje? Dan ben je vast onafhankelijk en sterk, maar heb je ook een zachte en romantische kant.

… corrigerend ondergoed? Dat laat zien dat je alles doelgericht aanpakt en niet van spontane acties houdt. Je kijkt kritisch naar jezelf en jouw lichaam, en niemand mag dat ene vetrolletje zien.

… een mannelijke boxer? Het maakt je waarschijnlijk niet veel uit wat anderen van jou denken. Je doet dingen niet om anderen een plezier te doen maar om jezelf te pleasen.

… helemaal niets? Dan zit je hoogstwaarschijnlijk ontzettend goed in je vel en maak jij je niet druk om de kleine dingen in het leven. Wat anderen van jou denken, maakt je eigenlijk ook niets uit.

In dit type ondergoed zien mannen ons het liefst >

Bron: Metro UK | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook