6 x de mooiste reisbestemmingen voor de herfst

Reizen buiten het hoogseizoen heeft zo z'n voordelen.

Veel mensen kiezen ervoor om in de zomermaanden op vakantie te gaan, maar het is minstens zo fijn om in de herfst te reizen. Wil je eens wat anders dan de Spaanse zon of een ‘standaard’ citytrip naar Parijs of Rome? Booking.com vroeg duizenden vakantiegangers naar hun favoriete herfstbestemmingen en zette de zes topbestemmingen op een rij.

1/ Lake Placid, Amerika
Verwacht een prachtig meer, bossen vol herfsttinten én wilde dieren op deze bestemming in de staat New York. 

2/ Kyoto, Japan
In november zijn de esdoorns op hun roodst, en dat is al reden genoeg om in deze maand naar Japan te trekken. Plus, je kunt er terecht voor de beste sushi. Need we say more?

3/ Lake District, Engeland
Hou je van de herfst vanwege de groene, gele en rode blaadjes? Dan moet je vooral naar deze plek. Met de vele meren, bossen en bergen zou het de perfecte plek zijn om de herfst te ervaren. 

4/ Füssen, Duitsland
Ben jij een koukleum? Dan is deze Duitse bestemming een goeie voor jou. De temperaturen zijn er mild, hoewel je natuurlijk te maken hebt met het najaar.

5/ Lake Bled, Slovenië
Waarschijnlijk niet de eerste plek die in je opkomt als je denkt aan een vakantie, maar in de herfst is dit de perfecte getaway-bestemming. Het meer van Bled krijgt een nieuwe dimensie in deze maanden, met in het midden een sprookjesachtig eiland. De bossen rondom het meer zijn geknipt voor lange herfstwandelingen of fijne fietstochten.

6/ Mont-Tremblant, Canada
Horen we Canada, dan denken we natuur. Het land staat erom bekend en reizigers die naar Mont-Tremblant gaan, gaan voor de veranderende herfstbladeren; met een panoramische gondel reis je naar de hoogste top van de Laurentians, vanwaar het uitzicht adembenemend is.

Lees ook: Dit vijfsterren hotel in Italië moeten we even met je delen

Bron: Booking.com | Beeld: iStock

Laatste nieuws