Onthuld: zo blijft Victoria Beckham forever young

Dít is haar beautygeheim en het is nog lekker ook.

Onthuld: zo blijft Victoria Beckham forever young

We moeten er ooit allemaal aan geloven: een rimpeltje hier, een kraaienpootje daar en ga zo maar door. Niet leuk, dus daar proberen we zo lang mogelijk een stokje voor te steken. Je zou kunnen smeren met de duurste crèmes, maar je kunt ook een voorbeeld nemen aan de immer jonge Victoria Beckham (43).

Stralende huid

Hoe zij haar huid stralend en fris houdt? Door dagelijks een stukje zalm te eten, verklapt ze aan The Edit. “Ik heb een dermatoloog in Los Angeles, Dr. Harold Lancer, en hij is geweldig”, vertelt ze. “Ik bezoek hem al jaren en hij kent mijn huid door en door. Ik heb echt wel problemen gehad met mijn huid en Dr. Lancer heeft me aangeraden om iedere dag zalm te eten. Het maakt niet uit of dat bij het ontbijt, lunch of avondeten is; het doet hoe dan ook wonderen.”

Vitamine

Het lijkt misschien veel om iedere dag vette vis te eten, maar het zou wetenschappelijk gezien toch echt goed zijn voor je huid. Zalm zit namelijk boordevol vitamine A, C en omega 3. Deze stoffen helpen niet alleen goed tegen ontstekingen, ze hebben bovendien een hydraterende werking. Uit een eerder onderzoek blijkt dat mensen die vaker vis eten minder last zouden hebben van acne. Goed nieuws voor visliefhebbers!

Lees ook: Victoria Beckham: "Deze zonnebril staat iedereen"

Beeld: Getty Images