Win! 10 x kaarten voor Dutch Sustainable Fashion Week

Wees er snel bij!

Van 7 tot en met 16 oktober 2016 staan honderden winkels door heel Nederland tijdens Dutch Sustainable Fashion Week in het teken van duurzame mode. Marie Claire is een van de trotse partners en mag 10 kaarten weggeven voor een van de modeshows!

Tijdens Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) vertellen kleine winkels en multibrand stores samen met eco fashionlabels en groene ontwerpers het verhaal achter duurzame mode. Modezaken door heel Nederland laten zien dat je bij hen bewust kunt kopen. Daarnaast worden er onder andere modeshows, kledingruilevents, tentoonstellingen, workshops en treasure hunts georganiseerd. Op de website van DSFW vind je wat er wanneer bij jou in de buurt te doen is én wanneer het Fair Fashion Festival plaatsvindt.

The Dutch Design Fashion Show

De modeshow waar jij bij kunt zijn, is The Dutch Design Fashion Show. Tijdens deze show wordt de vooruitgang van duurzame mode in beeld gebracht met exclusieve designs van Monique Collignon, MYOMY do goods, Judith van Vliet, Natalie de Koning, Van Jos, Map Renes en Lynn Kate. De show vindt plaats op maandag 10 oktober in De Hallen in Amsterdam. 

Meedoen?

Dat gaat heel makkelijk. Je hoeft alleen maar onze Facebookpagina en die van DSFW te liken (kan hieronder, is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd) en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Ben je al lid en fan van ons, no problem! Laat je dan wel nog even een leuke reactie op Facebook en je mailadres hieronder achter? Na afloop van de actie nemen we contact op met de winnaars.

LAAT HIER JE MAILADRES ACHTER:

Voorwaarden
Na afloop van de actie wordt er contact opgenomen met de winnaressen. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt, als je je maar inschrijft voor onze nieuwsbrief. De actie loopt t/m vrijdag 7 oktober 2016. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Aan de actie kunnen geen rechten worden ontleend.

Shop zonder schuldgevoel bij Dutch Sustainable Fashion Week >

Laatste nieuws