Deze (opmerkelijke) baantjes hadden celebs vóór ze bekend werden

Zo was Angelina Jolie begrafenisondernemer. En dat is niet eens de raarste job...

Lees ook

Nu zwemmen Madonna, Patrick Dempsey en Whoopi Goldberg misschien in het geld, maar er was een tijd dat niemand ze kende. Wat zij toen deden voor de kost? Bereid je voor, ze hebben de raarste bijbaantjes op hun naam staan, zo ontdekte Cosmopolitan UK. Wij pikten er een paar voor je uit: 

1/ Madonna

De zangeres heeft al op menig podium gestaan, maar voordat ze deze droombaan had werkte ze bij Dunkin’ Donuts. Niet voor lang, want ze gooide eens een klodder jam naar een klant en dat betekende haar ontslag. 

2/ Brad Pitt

Ooit, in een ver verleden, kwam er bij Brad brood op de plank doordat hij verkleed als kip voor de Amerikaanse restaurantketen El Pollo Loco de straat op ging. Hij deelde flyers uit en danste voor de deur om bezoekers te trekken.

3/ Rachel McAdams

Stel je voor: je staat in de rij bij McDonald’s en spot plotseling Rachel McAdams. Niet naast je in de rij, maar achter de kassa. Ooit was dit werkelijkheid. 

4/ Patrick Dempsey

Naast acteren heeft deze man nog een ander talent, namelijk jongleren. Hij verdiende er zijn geld mee en deed zelfs mee aan competities, waar hij zelfs een keer op de tweede plek eindigde – na de man die tegenwoordig wordt gezien als de beste jongleur ever.

5/ Angelina Jolie

De actrice ging ooit voor een carrière als begrafenisondernemer (ja, echt), omdat ze niet tevreden was over hoe de begrafenis van haar opa geregeld was. Haar acteercarrière nam echter al snel de overhand en de rest is history

6/ Whoopi Goldberg

Whoopi maakte het nóg bonter dan Angelina. Zij werkte namelijk in een mortuarium als visagiste. De actrice voorzag gebalsemde lijken van wat frisse make-up voor hun begrafenis. 

7/ Gerard Butler

De term ‘knappe kop’ geldt voor Gerard Butler zowel van buiten als van binnen. Hij is niet alleen knap, maar met een carrière als advocaat op zijn curriculum vitae bewijst hij ook nog eens bijzonder slim te zijn.

De meest bizarre eisen van celebs op vakantie >

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook