Linda Bot van Loveli wint de felbegeerde Starters Award!

Mede dankzij jouw stem is Linda de gelukkige winnares.

Lees ook

Na stapels aanmeldingen en een intensieve bootcamp bij Nyenrode Business Universiteit waren er drie superfinalisten over voor de Marie Claire Starters Award 2016. Jullie konden je stem uitbrengen op jullie favoriete business babe en daar is nu een winnares uitgekomen: Linda Bot van Loveli is de gelukkige winnares van de Starters Award 2016!

Linda gaat naar huis met het Marie Claire Starterspakket dat bestaat uit 5.000 euro startkapitaal, de gehele Steps selected by Marie Claire collection + persoonlijk kleur- en stijladvies én een ASUS ZenPad 8.0 (Z580). Daarnaast mag ze de collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media aan de Nyenrode Business Universiteit bijwonen.

Over Loveli

Loveli ontwikkelt huidverzorgingsproducten die helemaal natuurlijk zijn, écht goed werken en die heerlijk ruiken. Het eerste product dat Loveli heeft gelanceerd, is een deodorant zonder aluminium die écht werkt.

De oprichtster kwam op dit idee toen ze in 2009 te horen kreeg dat haar moeder borstkanker had en in het ziekenhuis hoorde dat het beter is om geen deodorant met aluminium te gebruiken. “Toen ik er niet in slaagde een goed werkende deodorant zonder aluminium te vinden, besloot ik mijn zoektocht te staken en zelf aan de slag te gaan. Inmiddels had ik zoveel informatie verzameld en een recept gevonden om zelf een deodorant te ontwikkelen op basis van het niet schadelijke natriumbicarbonaat. Ik verfijnde het recept en ontdekte daarmee dé oplossing voor iedereen die op zoek is naar een deodorant zonder aluminium, die je volledig beschermt en nare zweetgeuren voorkomt.”

Naast deodorant maakt Loveli ook een lippenbalsem zonder paraffine en zijn er nog meer natuurlijke producten, zoals een body wash en lotion in de maak. “Maar ik wil nog veel meer!”

Marie Claire Starters Award 2016 is powered by

Steps_Logo_StartersAward

Laatste nieuws

Zie ook