Onthuld: op dít tijdstip hebben mannen en vrouwen het liefst sex

Dit is hét moment om hem te verleiden.

Lees ook

Blijft jouw vriend ’s ochtends het liefst wat langer liggen voor een spannend avontuurtje, terwijl jij liever voor het slapengaan eens goed tegen hem aankruipt? Dat is wetenschappelijk te verklaren, schrijft de Daily Mail.

Wetenschappers hebben zelfs het exacte tijdstip vast kunnen stellen waarop mannen en vrouwen het liefst sex hebben. Om 23.41 uur zouden vrouwen het meest in de mood zijn, en mannen zien 7.54 uur als de ideale tijd voor een steamy session. Het libido van mannen bereikt een piek tussen zes en negen uur ’s ochtends; slechts elf procent van de vrouwen heeft dan de meeste zin. De meeste vrouwen vrijen liever tussen elf uur ’s avonds en twee uur ’s nachts, terwijl maar zestien procent van de mannen rond dat tijdstip nog zin heeft in sex.

Om tot deze conclusies te komen moesten 2300 stellen open zijn over hun seksleven. Zij lieten niet alleen weten op welk tijdstip ze het liefst sex hebben, maar vertelden ook hoe vaak ze tussen de lakens wilden duiken. Zo’n 60 procent van de vrouwen en 50 procent van de mannen liet weten dat ze aan het begin van de week evenveel sex wilden als hun partner, maar naarmate de week vordert treden er verschillen op. Zo zouden vrouwen het in de loop van de week af laten hangen van hun humeur, terwijl mannen elke dag wel in zijn voor een spannend avontuurtje.

Hoe zit dat in jullie relatie?

Bewezen: waarom je beter kunt vrijen met het licht aan >

Bron: Daily Mail | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook