De leukste flexwerkplekken in Amsterdam

Voor als je op zoek bent naar een fijne werkplek, lekkere lunch en snelle wifi.

Werk jij liever niet vanuit huis, maar wil je ook niet elke dag bij hetzelfde tentje zitten? Dit vinden wij de leukste en vooral ook gezelligste flexwerkplekken in Amsterdam.

1/ Filter
Dit is een knus, gezellig plekje in Amsterdam-Oost waar je met gemak een hele dag kan werken. Naast koffie serveren ze ook heerlijke biologische taarten, muffins en brownies. Dat maakt het werken toch stukken fijner.

2/ Het Warenhuis
Pas een maand open en nu al favoriet. Er staan allemaal grote tafels maar ook een lange loungebank vanwaar je uitkijkt op de levendige Haarlemmerstraat. En aan het eind van de dag sluit je af met een wijntje en borrelplank. Heerlijk!

 
3/ Werkplaats
Deze fijne plek in het Volkshotel in Amsterdam Oost biedt gratis wifi. Heb je een meeting of wat privacy nodig? Dan kun je gebruikmaken van de speciale werkcabines.

4/ The Student Hotel
Het voormalige Trouw-gebouw is omgebouwd tot iets nieuws: The Student Hotel. Je hebt er goeie werkplekken, heerlijke loungestoelen en lekkere koffie. En als je zin hebt in wat ontspanning, kun je even gaan tafeltennissen of de rust opzoeken op het dakterras. 


5/ The Pool

Werken in The Pool aan de Wibautstraat is top: je hebt er veel ruimte, snelle wifi en heerlijke mediterrane gerechten als beloning voor al het harde werken. Het ziet er best chic uit, maar de maaltijden zijn erg betaalbaar.

6/ SNCKBR
Een werkplek in Amsterdam West waar veel flexwerkers naar toe komen, wat voor een gezellig sfeertje zorgt. Daarnaast kun je hier genieten van lekkere snacks zonder schuldgevoel, want ze hebben hier een compleet frituurvetvrij menu. Yum!


7/ White Label Coffee

Dé koffiespot van Amsterdam, in de Jan Evertsenstraat. Je vindt hier niet alleen een rustige werkplek maar ook een goede bak koffie – van de beste koffiebonen uit Ethiopië en Sumatra, dus in slaap vallen achter je laptop is er niet meer bij.

8/ Pause
Beleef een oase van rust in de binnentuin van het Pulitzer Amsterdam. Een bijzondere omgeving waar je ook prima kunt afspreken met zakenrelaties. Natuurlijk doe je dat onder het genot van een heerlijke gerecht, zoals gerookte ricottasalade of avocadotoast.


9/ Brooks

Brooks is een heerlijke werkplek op de Beethovenstraat. Heb je vaak grote trek tijdens het werk? Geen probleem! Je kunt hier een torenhoge stapel pancakes met spek bestellen, maar ook een simpele kop koffie met een broodje.

10/ Vondelpark 3
In het monumentale Vondelparkpaviljoen kun je dagelijks terecht voor ontbijt, lunch, een borrel of diner. En natuurlijk om te werken! En als je een pauze nodig hebt, is daar natuurlijk het park voor een heerlijke wandeling.

De leukste vegetarische restaurants in Amsterdam >

Bron: Typhoon, Your Little Black Book | Beeld: Instagram (@thestudenthotel, @hetwarenhuis, @snackbr020, @pulitzer.amsterdam)

Laatste nieuws