7 tekenen dat hij alleen uit is op sex

En hij dus niet klaar is voor een serieuze relatie.

Lees ook

Twijfels of je nieuwe geliefde meer wil dan alleen sex? Natuurlijk houden mannen heel erg van sex, maar voor een relatie moet er toch iets meer zijn dan alleen die seksuele spanning. Zo zijn er een aantal tekenen die laten zien dat hij echt alleen uit is op sex.

1/ Hij introduceert je niet aan zijn vrienden
Als hij echt wil dat je deel uit maakt van zijn leven, stelt hij je ook voor aan zijn vrienden. Zijn vrienden zijn het belangrijkste in zijn leven, dus als hij jou daar gescheiden van wil houden, stelt het allemaal niet veel voor.

2/ Hij vraagt nooit naar jouw vrienden, familie of werk.
Als hij alleen sex wil, boeit het hem niet wat er allemaal afspeelt in je leven. Familie en vrienden maken het allemaal te ingewikkeld voor hem. Als hij klaar is voor een relatie zal hij juist geïnteresseerd zijn in je persoonlijke leven.

3/ Hij wil altijd bij hem thuis afspreken
Jullie hebben eigenlijk nog nooit een date gehad en komen ook niet veel op openbare plekken. Elke keer als je wilt afspreken of hem ergens tegenkomt, gaan jullie meteen naar zijn huis om vervolgens door te lopen naar zijn slaapkamer.

4/ Hij maakt van elk gespreksonderwerp een link naar seks
Het maakt niet uit of het over je werk gaat of dat je iets vervelends hebt meegemaakt, hij weet het gesprek altijd zo te draaien dat het weer over sex gaat. De rest boeit hem namelijk niks, hij wil maar één ding.

5/ Hij wil altijd sex als jullie samen zijn
Dat hij het wil is op zich niet gek, want het blijft toch een man. Maar het verschil is dat als hij meer wil dan sex, hij ook andere dingen met jou wil doen, bijvoorbeeld een avondje uiteten of bowlen.

6/ Je kan nooit blijven slapen
Hij zegt nooit dat je weg moet gaan, want dan komt er natuurlijk geen vervolg meer, maar hij verzint altijd wel iets dat hij de volgende ochtend heel vroeg heeft. Dat ene ‘ding’ met zijn vrienden bijvoorbeeld. Nee, hij wil gewoon niet dat je blijft slapen.

7/ Hij complimenteert alleen je looks
Al zijn complimenten gaan over je uiterlijk en nooit over je innerlijk of iets dat je hebt bereikt. Zo houdt hij van je lichaam, maar niet van je gevoel voor humor. Hij noemt je ‘lekker’, maar nooit ‘lief’. Het is duidelijk dat het alleen om je looks draait.  

Herken jij je nieuwe ‘geliefde’ hierin?

7 dingen die vrouwen leuker vinden dan sex >

Bron: Woman’s Health | Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook