Een must-go voor jonge ondernemers die willen bijleren

Hier wíl je bij zijn.

Lees ook

Als jonge ondernemer komt er van alles op je af; waar start je precies, hoe positioneer je jezelf en wat heb je nodig om de top te bereiken? Gelukkig biedt Nyenrode Business Universiteit verschillende programma’s waar startende ondernemers praktische handvatten en tools aangereikt krijgen om hun start-up naar een hoger niveau te tillen.

In een wereld waar digitale en sociale media alom aanwezig zijn, is een programma over digitale marketing natuurlijk onmisbaar. De collegereeks ‘Digital Marketing Strategie en Social Media’ is een must voor ambitieuze, startende ondernemers.

De reeks bestaat uit zeven inspirerende colleges met veelgevraagde sprekers van dit moment. Wat het programma zo uniek maakt is de wisselwerking tussen de wetenschap en de praktijk. Deelnemers krijgen niet alleen inzicht in de stappen die een bedrijf moet doorlopen om een duurzame online marketingstrategie op te stellen, maar ook de inspiratie om digital marketing binnen de eigen organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Het programma start op maandag 31 oktober 2016. Wil jij erbij zijn? Klik hier voor meer informatie en om je direct in te schrijven!

Altijd stijlvol op kantoor dankzij de Steps selected by Marie Claire-collectie >

Bron/beeld: Nyenrode Business Universiteit, iStock

Laatste nieuws

Zie ook