Sporttrend alert! Dansen op je fiets met Rocycle

Wát een feestje.

Lees ook

In Amerika is deze intensieve sport al razend populair. Het combineert spinning met fitness en dansen, net als in de videoclip Side To Side van Ariana Grande. We hebben het over Soulcycle en nu is deze geweldige spinningtrend overgewaaid naar Nederland als Rocycle.

Rocycle is een hele intensieve in- en outdoortraining van 45 tot 90 minuten op de fiets. Los van het zweten en de spierpijn die je erna krijgt, is het ook heel erg leuk. Zo fiets je bij kaarslicht in een studio of op het dak bij zonsondergang op de muziek van Beyoncé en Calvin Harris. Het is net een goed feestje, alleen dan op een fiets. Naast het spinnen doe je squats, push-ups op het stuur en worden je armen extra getraind met kleine gewichtjes.

Bovendien ben je niet alleen; je doet het samen een grote groep en de instructeur. Dit zorgt voor extra gezelligheid, maar ook voor veel motivatie.

Heb jij zin in zo’n sportief feestje? Bij Rocycle Studio’s in Amsterdam kun jij je opgeven voor een van de lessen. De studio is zeven dagen per week geopend, dus er is altijd wel een mogelijkheid om er naartoe te gaan. Meld je aan en dans al fietsend je lichaam strak! 

Bungee dance is dé sport die wij nu willen uitproberen >

 

Bron: Rocycle Studio | Beeld: Instagram (@rocyclestudios, @leonievdaar)

Laatste nieuws

Zie ook