Dankzij deze fitnessroutine blijft Jessica Alba in vorm

De actrice deelt haar geheimen.

Dankzij deze fitnessroutine blijft Jessica Alba in vorm

Jessica Alba heeft een eigen make-uplijn, gaat gigantisch druk door het leven als actrice én is moeder van twee kinderen. Je zou zeggen dat er weinig tijd overblijft om te sporten, maar hoe krijgt ze het dan tóch voor elkaar om er zo top uit te zien?

In elk geval niet door iedere ochtend in de sportschool te staan. “Als ik vier keer gesport heb, vind ik het een geslaagde week”, vertelt Jessica. “Maar in de praktijk is het eerder zo’n twee tot drie keer, omdat ik niet genoeg tijd heb. Ik moet nu al slaap opgeven om naar de sportschool te gaan.”

Jessica wil aan iedereen meegeven dat je je niet schuldig moet voelen als je geen tijd hebt om te sporten. “De voordelen van sport zijn in mijn geval sowieso eerder mentaal dan fysiek; ik voel me er gelukkiger en productiever door.” Wil ze strakker in haar vel zitten, dan past ze haar voedingspatroon aan. “In dat geval ga ik gluten, zuivel, gefrituurd en bewerkt voedsel uit de weg, en probeer ik weinig suiker en koolhydraten te eten. Ik eet dan extra groenten en proteïnen.”

Maar je moet jezelf niet te veel ontzeggen, aldus de actrice. “Ik ben gek op popcorn en aardbeientaart.” Dat eet ze dus ook gewoon. “Maar alles met mate. Wees trots op je lichaam en waardeer wat het voor je kan doen.”

Rock je werkdag zoals Jessica Alba! >

Bron: Shape.com | Beeld: Getty Images