Met deze eyecatchers voeg je kleur toe aan je interieur

Voor welke kleur ga jij?

Lees ook

Als je door je Instagram-feed scrolt en – net als wij – menig interieuraccount volgt, kun je je dagelijks verlekkeren aan een flinke dosis inspiratie. De trends van nu? Een industriële look met veel zwart en wit met een vleugje groen van kamerplanten en wat bruin door houten details. 

Het ziet er prachtig uit, maar sla vooral niet door in het beperkte kleurenpalet: voeg gerust wat kleur toe om meer leven in huis te halen. Met de nieuwe producten van Brabantia fris je je huis snel en eenvoudig op. Dat is wel zo handig als je je zwart-witte interieur beu bent (herkenbaar!) en toe bent aan een nieuwe look.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een felrode Brabantia Touch Bin (30l) afvalemmer in de keuken of een kleinere variant in de badkamer? Daar kunnen jij en je gasten niet omheen en je huis krijgt meteen een warmere uitstraling. 

Is rood niet jouw tint? De Brabantia Love Colour collectie bestaat uit nog veel meer kleuren, zoals mint, zachtroze of stijlvol antraciet. Voor elk interieur en iedere stemming. En ben je eenmaal verliefd geworden op een kleur, trek dan de kleurrijke Brabantia-eyecatchers door in de rest van je keuken en huis met andere matching producten. Want naast de eigentijdse Touch Bin zijn er binnen de Love Colour-lijn ook nog allerlei keukengadgets, voorraadbussen en zelfs droogrekken. 

Voor welke kleur ga jij?

Wij hebben ons kantoor ermee opgevrolijkt!
Bij ons staat deze eyecatcher op kantoor.

10 tips voor een zen huis >

Advertorial | Bron/beeld: Brabantia

Laatste nieuws

Zie ook