Belachelijk: man niet vervolgd voor aanranding van vrouwen met ‘gigantische borsten’

Dat dit nog bestaat.

Een Zweedse professionele hockeyer wordt niet vervolgd voor aanranding, nadat hij de borsten van twee vrouwen in een nachtclub had betast. De reden: de borsten van de vrouwen waren zo ‘gigantisch’, dat niet bewezen kon worden of de hockeyer de borsten expres aanraakte.

De slachtoffers stonden bij een bar, toen de dronken hockeyer van achteren zijn armen om hen heen sloeg en hun borsten aanraakte. Daar kon hij niets aan doen, zegt Mikael Lundberg, hoofdonderzoeker van de zaak. Hij zegt: “Het moet worden opgemerkt dat ze gigantische borsten hadden. Het was niet moeilijk om ze aan te raken. Als je dronken bent en je om iemand heen hangt, nou ja: u kunt begrijpen hoe het heeft kunnen gebeuren.” De sporter wordt om die reden niet vervolgd voor zijn actie.

Op de uitleg van onderzoeker Lundberg kwamen veel negatieve reacties. Dronkenschap en het uiterlijk van de vrouwen zouden immers geen legitieme redenen mogen zijn om een vrouw aan te raken. Wij sluiten ons daar natuurlijk helemaal bij aan. Beláchelijk, vinden we het.

De naam van de bekende hockeyer van de Zweedse club Björklöven is niet bekendgemaakt. Hij zegt zich niet te kunnen herinneren wat er is gebeurd in de nachtclub. De speler is vanwege zijn gedrag wel geschorst van het team. Nu maar hopen dat snel bekend wordt wie de schoft was.

Vrouw met vitiligo poseert naakt om lichaam te vieren >

Bron: NY Times | Beeld: iStock

Laatste nieuws