Zo veel gaven William en Kate uit aan hun vakantie in Frankrijk

WOW.

Lees ook

Dat een koninklijke familie niet het eerste het beste hotel boekt om een vakantie in door te brengen, begrijpt iedereen. Maar dat dít het prijskaartje is van een royal(e) vakantie…

Prince William en zijn vrouw Kate Middleton namen hun kinderen, Charlotte en George, mee naar het mooie Frankrijk. De familie streek neer in de gemeente Biarritz waar ze naar verluidt een nacht verbleven in het Hôtel du Palais.

Luxe suites en sterrenrestaurants

Geen goedkoop optrekje, zoals de naam al doet vermoeden. Het vijfsterrenhotel biedt uitzicht over de Atlantische Oceaan en is een klassiek hotel met luxe kamers en suites. Wie daarin wil slapen, moet diep in de buidel tasten; in het hoogseizoen kunnen de prijzen oplopen tot ruim 3.900 euro per nacht. En dan hebben we het alleen nog maar over de overnachting; eten kun je er namelijk in een van de twee sterrenrestaurants, iets wat ook niet voor iedereen is weggelegd.

De familie zou volgens The Mirror één nacht in het luxueuze hotel hebben geslapen en daar gearriveerd zijn in hun privéjet. Al met al zou de vakantie zo’n 10.000 euro hebben gekost.

Wat?! Als single ben je jaarlijks zo’n 6.800 euro duurder uit >

Laatste nieuws

Zie ook