Minuut met Model: Dorith Mous

Wij spraken het energieke model Dorith Mous. Zij zit inmiddels al meer dan 10 jaar in het vak en kent alle ins en outs van de mode-industrie.

Lees ook

Jaaa daar is-ie dan! Het allereerste interview met één van de 7 topmodellen die wij spraken in New York. We trappen af met de energieke, altijd vrolijke Dorith Mous. Zij zit inmiddels al meer dan 10 jaar in het vak en kent alle ins en outs van de mode-industrie.

Aan Marie Claire vertelt het model over ontdekt worden en het leven in New York, maar ook over de minder glamorous kant van haar baan: het feit dat je looks altijd de boventoon voeren – en je diplomatiek moet omgaan met een eigen mening…

Dorith Mous

Dorith Mous (28) groeide op in Amsterdam. Op 14-jarige leeftijd werd ze ‘ontdekt’ in de Kalvertoren, waarna haar carrière begon. Een aantal jaar later verhuisde de Nederlandse naar New York om haar dromen na te jagen. Inmiddels staat ze daar onder contract bij Muse Model Management en werkt ze fulltime als model. De nuchtere Hollandse staat inmiddels ook graag achter de camera.

Meer Dorith Mous? Volg haar dan op Instagram (@realdorithmous).

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook