Zo veel procent van de singles zou hun vakantieliefde achterna reizen

Zo veel procent van de singles zou vakantieliefde achterna reizen

Grenzeloos verliefd.

Wat doe je als je in een ver land de liefde van je leven tegenkomt? In eerste instantie reis je waarschijnlijk terug naar huis en ga je uit van een summer fling, tot je je vakantieliefde gaat missen.

Datingsite Lexa deed onderzoek onderzoek naar hoeveel mensen hun vakantieliefde achterna zouden reizen; hiervoor werden zo’n duizend singles ondervraagd. Van hen zou één op de vier alles achterlaten voor hun liefde in het buitenland. Wel wordt daarbij gezegd dat ze dat alleen zouden doen als het om hun droomman of –vrouw gaat.

Bovendien blijkt dat de helft van de ondervraagden weleens een vakantieliefde heeft gehad en één op de vijf singles hoopt er deze zomer eentje tegen het lijf te lopen. “In de zomer en op vakantie ben je meestal vrolijk en ontspannen. Met zo’n positieve uitstraling ben je aantrekkelijk voor anderen”, aldus Emiel Spies van Lexa.nl in een persbericht. “De zomer is dan ook het uitgelezen moment om je nieuwe vlam tegen het lijf te lopen.”

Maar: de meeste singles geloven niet in vakantieliefdes. Een ruime meerderheid (64 procent) vindt liever iemand in Nederland. Zestien procent blijft het liefst de hele zomer vrijgezel.

Deze 5 moves boosten je seksleven >>

Laatste nieuws