Bij dit hotel boek je een kamer in de openlucht

Bij dit hotel boek je een kamer in de openlucht

Lees ook

Adembenemend mooi.

Wat betreft hotels kun je alle kanten op. Eenvoudig en goedkoop, middenin het centrum, aan het strand en ga zo maar door. Eén ding is zeker: als jij voor deze zomer een hotelkamer hebt geboekt, is het er hoe dan ook eentje met vier muren en een dak boven je hoofd.

In Zwitserland kun je echter een hotelkamer boeken zónder muren en een plafond, maar wel met een adembenemend uitzicht. De kamer bevindt zich middenin de Alpen in de gemeente Safiental. Op bijna 1.800 meter boven de zeespiegel, in de openlucht.

Geen wc, wel een butler

‘Waar is de badkamer’, zal je je afvragen als je de foto nog eens bekijkt. Die is, net als muren, niet aanwezig. Je behoefte ophouden tot je het dichtstbijzijnde toilet hebt gevonden, gaat je waarschijnlijk niet lukken gezien je er zestien kilometer (!) voor bergafwaarts moet. De meest standaard dingen zijn er misschien niet, maar je krijgt er wel een butler bij die je iedere ochtend een ontbijtje brengt.

Tot eind augustus is de kamer hier te boeken voor zo’n 230 euro per nacht, maar of de reservering echt doorgaat hangt af van het weer. Maar goed ook, want niemand zit erop te wachten in een verregend bed te liggen. Toch?

Dit zijn de hotste surfspots voor beginners >>

Laatste nieuws

Zie ook