Hier komt jouw kopje koffie vandaan

Sacha de Boer neemt je mee. Met een virtualrealitybril op je neus ben je heel even in Colombia en zie je precies waar jouw kopje koffie vandaan komt.

Lees ook

Sacha de Boer neemt je mee.

Met een virtualrealitybril op je neus ben je heel even in Colombia en zie je precies waar jouw kopje koffie vandaan komt. Wil ik dat weten? denk je misschien terwijl je net je eerste cappuccino op hebt. Ja, dat wil je.

Fotografe Sacha de Boer (wij zijn fan van al haar werk) reisde op uitnodiging van Nespresso af naar Colombia en legde vast hoe lokale boeren op een duurzame manier koffie verbouwen en verwerken. Haar fraaie foto’s en de verbluffende 360°-video?s zijn vanaf vandaag te zien op de expositie De Boer & de boer. De reis van koffiebes tot kopje in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Én vanaf 25 juli kun je op 24Kitchen, National Geographic en Discovery Channel ook nog vijf minidocumentaires bekijken die Sacha op reis heeft gemaakt.

Ben je fervent koffieleut en Nespresso-member, dan heb je de uitnodiging voor de expositie vast al ontvangen ? en ga er nou ook echt heen, want het is een ervaring. Zoek je het liever dichter bij huis: bij de Nespresso Boutique ligt een virtualrealitybril voor je klaar, of check nespresso.com/deboer.

Sacha de Boer opent Nespresso foto-expositie De Boer & de boer. De reis van koffiebes tot kopje Foto-expositie De Boer & de boer. De reis van koffiebes tot kopje

Ooit geweten dat de deksel op je Starbucks-ijskoffie hiervoor bedoeld is? >>

Laatste nieuws

Zie ook