Zo ziet de dagelijkse haarroutine van Hillary Clinton eruit

De haarstylist van Hillary Clinton verklapt welke producten ze gebruikt en hoelang ze gemiddeld met het kapsel bezig is.

Lees ook

Er zit héél wat werk in die simpel ogende coupe.

Het lijkt misschien alsof Hillary Clinton ’s ochtends uit bed stapt, haar vingers door haar kapsel haalt en hup, de deur uitgaat. Niets blijkt minder waar: Clinton heeft al vanaf 1997 dezelfde haarstylist die ’s ochtends voor vijven uit de veren moet. Gewapend met talloze producten is het haar taak de coupe van de presidentskandidate in model te brengen.

New York Magazine sprak met Isabelle Goetz, de befaamde haarstylist van Clinton. Goetz vertelt aan het blad dat ze iedere ochtend om 07.00 uur afspreken, maar dat ze voor de zekerheid om 04.45 uur de wekker zet. Voor het geval Clinton tóch eerder een afspraak heeft.

Heel wat producten nodig

Afijn, Clinton komt altijd al wel met gewassen lokken bij Isabelle. Die handeling wordt haar dus bespaard. “Dan style ik het. Soms knip ik het nog als het zwaar aanvoelt”, aldus de haarstyliste. “Ik gebruik mousse voor extra volume. Daarna borstel ik het met een ronde borstel en gebruik ik haarspray.”

Dat is niet de enige spray die aan het haar van Clinton te pas komt; ze is een echte grootverbruiker. “Ik gebruik altijd een beschermend masker voor haar gezicht. Er wordt zo veel haarlak gebruikt en ik wil niet dat het telkens in haar gezicht komt.”

Altijd in model

Isabelle is altijd in de buurt van Hillary om het kapsel in toom te houden. “Ik houd er altijd rekening mee of het bijvoorbeeld vochtig is, of dat er veel wind staat”, vertelt ze. “Als ze ergens moet spreken bid ik dat de wind haar lokken niet in het gezicht blaast. Het kapsel van Hillary moet nooit een probleem zijn.”

Hét goedkope geheim achter de altijd mooie lokken van Kate Middleton >>

Laatste nieuws

Zie ook