7 types vriendinnen die iedereen heeft

7 types vriendinnen die iedereen heeft

Lees ook

Wie is jouw jeugdvriendin?

Als je jouw vriendinnengroepje af gaat, zal je tot de conclusie komen dat geen enkele vriendin hetzelfde is. De verschillende types vullen je allemaal op hun eigen manier aan en hebben ieder een eigen betekenis voor je. Deze types vriendinnen hebben we allemaal:

1/ De jeugdvriendin
Dit is de vriendin die je al vanaf de basis- of middelbare school kent en waarmee de vriendschap altijd is blijven bestaan, ook al woont de één nu in Groningen en de ander in Amsterdam. Jullie weten alles van elkaar, zijn onderdeel van elkaars familie en hebben boeken vol #throwbackthursday-kiekjes waar jullie samen op staan.

2/ De tweeling
Jullie praten hetzelfde, hebben hetzelfde kapsel, dragen dezelfde kleding, hebben een soortgelijke baan én vallen op dezelfde mannen. Mensen halen jullie soms zelfs door elkaar, of jullie het nu leuk vinden of niet.

3/ De feestvriendin
Dit is de vriendin die je eigenlijk alleen in het weekend ziet om mee te borrelen om uiteindelijk samen in de kroeg te belanden. Jullie gaan nooit zonder elkaar op stap.

4/ De tegenpool
Zie punt #2, maar dan van álles het tegenovergestelde. Jij bent blond, zij is een brunette; jij bent gek op kamperen, zij wil alleen naar vijfsterrenhotels; jij houdt je liever op de achtergrond terwijl zij altijd het middelpunt van de belangstelling is. Hoe dan ook, jullie vriendschap is ontzettend sterk. Opposites attract!

5/ De denkbeeldige vriendin
Geef maar toe, jij hebt er ook één. Je kent haar door en door, maar alleen omdat je dagelijks door haar Instagram- en Facebook-updates scrolt. Of ze jou ook kent? Dat hoop je…

6/ De langeafstandsvriendin
Jullie contact bestaat uit telefoontjes, FaceTime en WhatsApp. En eigenlijk weet je niet eens of je het wel anders zou willen zien.

7/ De collega/vriendin
Want hoe overleef je de dag als zij er niét is? Jullie lunchen samen en e-mailen terwijl jullie tegenover elkaar zitten om maar heel de tijd te kunnen kletsen. Als ze er een dag niet is, ben jij de eerste die weet waar ze dan wel uithangt. Maar eigenlijk hebben jullie nooit contact buiten kantooruren en dat is prima.

#WereldKusDag: 5 dingen die je te weten komt van een man door een zoen >>

Laatste nieuws

Zie ook