5 redenen waarom je W Amsterdam moet bezoeken

5 redenen waarom je W Amsterdam moet bezoeken

Lees ook

Deze hotspot mag je niet missen.

Het W Hotel in Amsterdam is nog geen jaar open, maar heeft nu al wereldwijde bekendheid te pakken. Niet zo gek met de internationale allure en de locatie die niet beter had kunnen zijn. Het hotel bevindt zich in het hartje van Amsterdam en biedt je het beste uitzicht over de hoofdstad.

Wat het bovendien bijzonder maakt, is dat het W Hotel uit twee iconische gebouwen bestaat: het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld- en Telefoonbedrijf PTT en het voormalige Kas Bankgebouw. Beide hebben een uniek historisch karakter dat goed behouden is.

Ga je deze zomer niet op vakantie maar wil je toch een avond of weekend luxueus genieten? Dan mag W Amsterdam niet op je lijstje ontbreken. Er zijn genoeg redenen op te noemen waarom je er zeker eens heen moet; wij sommen er alvast vijf voor je op:

1/ De unieke W Lounge

Deze bar bevindt zich op de zesde verdieping van het hotel, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over Amsterdam. Geniet ervan onder het genot van een van de heerlijke signature cocktails.

2/ Het WET DECK

Op het dakterras van het hotel bevindt zich het eerste roof-top zwembad van Nederland. Poedelen in het water met uitzicht over de stad, wat wil je nog meer?

rooftop zwembad wet deck w amsterdam

3/ Twee toprestaurants

W Amsterdam zou niet een van de betere hotels zijn als het niet zijn twee fijne restaurants zou hebben. Bij MR PORTER en THE DUCHESS geniet je van een lekker, exclusief menu.

4/ De fijne AWAY Spa

Vanaf augustus opent het hotel een spa in de authentieke kluizen van het bankgebouw. Sit back and relax…

5/ X BANK voor kunst en design

Begin februari opende de X BANK haar deuren in W Amsterdam: een ruimte van 700 vierkante meter waar kunst, mode en design kunnen worden gekocht en aanschouwd. Dutch design staat hierbij centraal.

Wanneer zet jij je bezoek aan W Amsterdam in je agenda?

The Duchess W Amsterdam THE DUCHESS

 

8 x zet dit maar op je Amsterdam bucketlist >>

Laatste nieuws

Zie ook