Fans verdedigen ‘zichtbare’ tepels van Serena Williams

En terecht! De Amerikaanse toptennisster Serena Williams doet weer goede zaken op Wimbledon: de 34-jarige sporter staat aanstaande zaterdag voor de

Lees ook

En terecht!

De Amerikaanse toptennisster Serena Williams doet weer goede zaken op Wimbledon: de 34-jarige sporter staat aanstaande zaterdag voor de negende keer in de finale van het grandslamtoernooi. Het zijn echter niet haar prestaties die de gemoederen bezighouden, maar iets heel anders: haar tepels.

Williams speelde de afgelopen dagen steevast in het wit – dat is een strenge regel op het prestigieuze tennistoernooi. Haar outfit zorgde ervoor dat de omlijning van haar tepels af en toe zichtbaar was, wat leidde tot veel ophef op Twitter. Reacties als ‘Serena’s tepels leiden me af van de wedstrijd’ en ‘Kan iemand alsjeblieft tegen Williams zeggen dat haar tepels te zien zijn?’ bestierden het web.

 


Dat leidde – terecht – tot boze fans. Want wie heeft er nog nooit eerder tepels gezien? En zou iedereen zich niet gewoon moeten focussen op haar kick-ass spel?

 

Gelukkig kan Williams alle haters de mond snoeren met haar unieke prestaties. Niet alleen staat ze voor de zoveelste keer in de finale, ook versloeg ze haar tegenstander Jelena Vesnina in slechts 49 minuten – de snelste overwinning óóit in een halve finale op Wimbledon. Beat that, haters.

Sports Illustrated kiest na 32 jaar weer een vrouw als ‘Sporter van het jaar’ >

Laatste nieuws

Zie ook