#Wereldkusdag: 5 dingen die je te weten komt van een man door een zoen

Een zoen zegt meer dan woorden.

Lees ook

Een kus zegt meer dan woorden.

Soms kun je een man net niet helemaal peilen. Belt hij niet terug, maar reageert-ie wel meteen op je berichtjes? Betekent dit dat hij niet serieus is? Geloof het of niet, maar uit jullie kus kun je meer opmaken dan je denkt.

In het teken van #WereldKusDag zetten we op een rijtje wat de zoen zegt over zijn persoonlijkheid:

1/ Is hij spontaan en creatief?
Zoent hij telkens hetzelfde of probeert hij weleens iets anders, dan heb je een creatieveling te pakken. Een goede kusser prikkelt je zintuigen, zoent niet alleen je lippen en varieert.

2/ Is hij hygiënisch?
Alleen al door zijn voorkomen merk je of hij verzorgd is of niet. Ruikt hij net iets te sterk naar aftershave en parfum? Dan verdoezelt hij misschien dat hij niet heeft gedoucht…

3/ Is hij serieus?
Probeer goed aan te voelen hoe hij reageert op jullie kus. Neemt hij de tijd om je te verleiden en gaat hij op in het moment? Grote kans dat er meer in zit. Zoent hij je binnen een mum van tijd, dan heeft hij wellicht andere intenties.

4/ Is hij een control freak?
Dit merk je als hij zijn handen niet van je af kan houden en hij in de stress schiet als jij iets onverwachts doet.

5/ Is hij gevoelig?
Als hij oprecht lieve dingen tegen je zegt en het rustig aan met je doet, zit de kans er dik in dat je met een sensitive guy te maken hebt. Als hij je na de date meteen een berichtje stuurt en vraagt hoe je het vond, hoef je niet meer te twijfelen.

5 dingen die je niet hoeft te missen aan het single bestaan >>

Laatste nieuws

Zie ook