4 tekenen dat jij en je partner een goede match zijn

Ben jij al een tijdje gelukkig met je partner, maar twijfel je of jullie wel écht bij elkaar passen? Deze relatie-eigenschappen vertellen het je.

Lees ook

Lees en check.

Ben jij al een tijdje gelukkig met je partner, maar twijfel je soms of jullie wel écht goed bij elkaar passen? Vier relatie-eigenschappen die aangeven of jij en je partner een match made in heaven zijn.

1/ Jullie sturen elkaar niet continu berichtjes

Koppels die elkaar enorm veel berichtjes sturen zijn ongelukkiger in hun relatie dan stellen die dat niet doen. Een paar smileys en gifjes per dag kunnen natuurlijk absoluut geen kwaad, maar WhatsApp moet niet jullie belangrijkste communicatiemiddel zijn.

2/ Jullie maken wel eens ruzie

Ruziemaken is niet slecht voor je relatie. Sterker nog: ruziemaken kan er zelfs voor zorgen dat een relatie langer stand houdt, blijkt uit onderzoek. De reden: een eerlijk gesprek houdt jullie relatie op lange termijn gezonder. Als jullie ruzie ontwijken kan dat namelijk zorgen voor wrok tussen jullie beiden – en dat gaat op een gegeven moment mis.

3/ Jullie lachen om dezelfde grappen

Houden jullie beiden dagelijks Dumpert in de gaten en lachen jullie áltijd om dezelfde grapjes? Dan is dat een goed teken. Uit een studie die gepubliceerd werd in het Western Journal of Communication blijkt namelijk dat driekwart van de gelukkige koppels minstens één keer per dag samen lacht.

4/ Jullie voelen je goed over jezelf door de ander

De allerbeste manier om te checken of jullie écht een goede match zijn, is door te kijken naar hoe je je voelt rondom je partner, zegt relatie-expert Talia Goldstein tegen INSIDER. Ben je 1. écht jezelf bij je geliefde – ook als je met zijn vrienden op de bank zit of samen wakker wordt op zondagochtend – en 2. ook nog eens de béste versie van jezelf als je met diegene bent? Dan zit het helemaal goed bij jullie.

Op dit type vrouw wordt bijna iedere man verliefd >

Laatste nieuws

Zie ook