De dingen die je leert als je single bent

De dingen die je leert als je single bent

Lees ook

Miss independent.

Natuurlijk is het in het begin altijd even vervelend als er een punt achter je relatie wordt gezet, maar als sterke onafhankelijke vrouw leer je genoeg van het alleenzijn en vermaak je je als de beste. Welke dingen je allemaal leert als je single bent?

1/ Naar een borrel in je eentje

Het kan spannend zijn, maar vergeet niet hoe leuk het is om nieuwe mensen te ontmoeten. En wie weet wat het kan betekenen voor je professionele netwerk en carrière?

2/ De waarde van vriendschap

Als je in een relatie zit, moet je je tijd zien te verdelen over je partner, vrienden en familie; als single heb je zeeën van tijd, dus kun je investeren in de waardevolle vriendschappen die je hebt én nieuwe aangaan. Bel eens die vriendin die je al tijden niet gezien hebt!

3/ Op jezelf focussen

Tijd voor jezelf en je eigen ontwikkeling is ontzettend belangrijk. Je eigen keuzes maken kon je natuurlijk al, maar nu heb je geen partner meer die op je inpraat en je keuzes probeert te beïnvloeden.

4/ Je eigen problemen oplossen

En dan bedoelen we niet de issues die je hebt op werk of met vriendinnen, maar de technische dingetjes in huis. Want toegegeven, het was best fijn dat hij gaatjes in de muur boorde en alles in huis kon installeren.

5/ Wat je zoekt in een partner

Als je al een tijd met dezelfde persoon bent, vergeet je soms even wat je nu precies zoekt in iemand. Doordat je nu meer met jezelf bezig bent en erachter komt wat voor jou belangrijk is, kom je er vanzelf achter wat voor een iemand je zoekt en wie het beste bij je past.

Samen porno kijken maakt gelukkig >>

Laatste nieuws

Zie ook