Victoria Beckham: ‘Deze zonnebril staat iedereen’

De kans zit er dik in dat de zonnebril ook al in jouw kast ligt.

Heb jij ‘m al?

Bij Victoria Beckham prijkt er dagelijks wel eentje op haar neus en met een eigen zonnebrillenlijn is zij dé aangewezen persoon om advies over de zomeraccessoire te geven.

Voor mannen én vrouwen

In een gesprek met Vogue US onthult ze een paar tips wat betreft het perfecte exemplaar voor deze zomer. Zo vertelt ze welke zonnebril iedereen kan hebben. “De klassieke aviator staat iedereen, zowel mannen als vrouwen”, vertelt ze aan het magazine. En ze raadt aan voor safe te gaan als je een nieuwe bril aanschaft, dat doet ze zelf ook altijd. “Ik houd niet van moeilijk”, zegt ze. “Ik wil dat ik een zonnebril draag, niet dat de bril mij draagt.”

Wat haar persoonlijke favoriet is? “Lange tijd was dat het aviator-model, maar nu neig ik meer naar de Flat Top van mijn eigen lijn”, zegt ze. “Het ligt eraan waar ik ben en wat ik draag.”

Afwisseling

Het geheim van een goede zonnebrillencollectie is dan ook dat je meerdere verschillende soorten brillen zou moeten hebben. Afwisseling is het sleutelwoord. “Mijn zonnebrillencollectie is vrij groot”, aldus Victoria. “Elk seizoen probeer ik weer iets nieuws uit.”

Kisses fashion bunnies X afternoon nap! @davidbeckham @brooklynbeckham #familytime #lovemybabies X VB

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Maakt deze sneaker een enorme comeback? >>

Laatste nieuws