Bij deze kapsalon krijgt je hond of kat de meest bijzondere kapsels

Een idee voor jouw huisdier?

Lees ook

Een idee voor jouw huisdier?

Breng jij je geliefde viervoeter eens in de zo veel tijd naar een trimsalon voor de nodige knipbeurt? Dikke kans dat de haren van je huisdier daarna een centimeter korter zijn, maar dat je verder weinig verschil ziet. Diereneigenaren in Taiwan kunnen hun beestje echter een heel ander kapsel laten aanmeten. Als ze een bezoekje aan Ou Shih-jou en Lee Mei-chen brengen tenminste.

Hello Kitty

Zij weten van katten en honden heuse knuffels met het uiterlijk van teddyberen, dinosaurussen en Hello Kitty te maken. Volgens trimster Leee krijgt ieder dier van de salon een ontwerp op maat. “Omdat we geen kleuringen van de vacht doen, proberen we een stijl te vinden die bij het uiterlijk van het dier past. Dan bedenken we een design”, zegt ze tegen Reuters. “Iedereen associeert Hello Kitty met wit en een leeuw met donkerbruin, dus op basis daarvan proberen we een ontwerp te maken.”

Een van de katten die de salon binnenwandelden, ging de deur uit met dinosaurusstekels op zijn rug. “Als een kat boos wordt, gaat het haar op de rug overeind staan. Dat zorgde voor inspiratie voor dit ontwerp.”

Magisch

De salon werd in september geopend en heeft inmiddels veel vaste klanten. “Hun techniek is geweldig”, aldus een tevreden baasje. “Andere mensen vinden het fantastisch en noemen het magisch. Iedereen wil foto’s  van de dieren maken en kijken welke stijlen er nu weer om de hoek komen.”

Je kunt nu samen met je kat een glas wijn drinken >>

Laatste nieuws

Zie ook