Kom naar het yoga & beauty strandevent van Sisley en Marie Claire

Da's dus luxueus genieten.

Lees ook

Da’s dus luxueus genieten.

In samenwerking met Sisley organiseert Marie Claire een exclusief evenement waarbij beauty en yoga samenkomen. Het luxe event vindt plaats op vrijdag 26 augustus a.s. op het strand van Zandvoort.

En het beste van alles: jij kunt erbij zijn.

VIP Yoga- en Beauty School

Het event zal plaatsvinden in het Beachhouse van strandrestaurant ZOUT in Zandvoort. Ter plekke word je door experts van Sisley meegenomen in de wereld van luxe cosmetica, en tijdens de VIP beautyclass leren zij je de laatste tips & tricks. De lessen in de Beauty School worden afgewisseld met unieke masterclasses yoga, en tussendoor wordt er een uitgebreide zomerlunch verzorgd.

Voor € 49,95 kun jij erbij zijn en krijg je – naast het exclusieve programma – aan het eind van de dag een goodiebag met € 150 euro aan Sisley-producten mee naar huis. Het evenement duurt van 10.30 uur tot 15.00 uur. Klik op de onderstaande button om kaarten te bemachtigen.

Reserveer hier

Over het merk Sisley

Sisley staat bekend om zijn schoonheidsproducten van hoogwaardige kwaliteit, geproduceerd met de beste bestanddelen uit planten en etherische oliën. Het Franse familiebedrijf in 1976 opgericht door de familie D’ornano –heeft een uitgebreid assortiment van hoogwaardige en luxe huidverzorgingsproducten, geuren en make-up.

unspecified

The Sisley x Marie Claire Yoga Masterclass is powered by Sisley

logo sisley

 

Je kunt nu dus surfyogaën >>

Laatste nieuws

Zie ook