Dít is het beroep van de liefde van je leven

Liefde op de werkvloer of niet? Of iemand de liefde van je leven is, hangt af van verschillende factoren. Hieronder lees je de drie opmerkelijkste

Lees ook

Liefde op de werkvloer of niet?

Of iemand de liefde van je leven is, hangt af van verschillende factoren. En blijkbaar is het beroep van iemand daar één van. Persbureau Bloomberg maakte op basis van een onderzoek van het Amerikaanse Census Bureau – dat de volkstelling in het land doet – een kaart waarop lijntjes van het ene naar het andere vakgebied gaan zodra je met je cursor op een beroep gaat staan. De lijntjes geven aan met wie je op basis van beroep de meeste kans hebt om te trouwen.

Hieronder lees je de drie opmerkelijkste liefdesmatches:

Op school

Leraren en leraressen van basis- en middelbare scholen vinden het vaakst hun partner op de werkvloer. Juffen vallen overigens niet alleen in de smaak bij docenten, onder andere ook politieagenten, detectives en boeren schuiven graag een ring om de vinger van een lerares.

In de keuken

Vroeger een bijbaantje gehad als serveerster? Dan ben je vast weleens tegen een knappe chefkok tegen het lijf gelopen. En volgens het onderzoek zit het er dik in dat jullie bij elkaar zijn gebleven. Ook kokkinnen vinden vaak liefde op de werkvloer: of ze slaan een kok aan de haak of ze gaan er met een schoonmaker vandoor.

In de lucht

Piloten en stewardessen gaan niet vaak voor elkaar, hoewel dat wel wordt gedacht. Met wie stewardessen het wel goed kunnen vinden? Of ze gaan voor de manager binnen het bedrijf óf voor een vrouwelijke collega.

5 Carrièretips van de communicatietijger van het Witte Huis > 

Laatste nieuws

Zie ook