Dé “In 30 Dagen Strak” workout routine (met tutorials!)

Personal Trainer van 3SIXTY5 Personal Training Kay de Lange stelt speciaal voor Marie Claire-fitgirls een workout routine samen.

Let’s go!

We zijn met z’n allen hard op weg naar een fit en strak lijf met het 30 Dagen Strak Plan. Personal Trainer van 3SIXTY5 Personal Training Kay de Lange stelt speciaal voor Marie Claire-fitgirls een workout routine samen.

Wat gaan we doen? We starten met HIIT-workout gevolgd door een workout die zorgt voor een killer core en een workout die de billen, benen en buik aanpakt. In de onderstaande tutorials zie je precies wat je moet doen.

Rol je mat uit en ga klaar staan.

HIIT-workout

Herhaal deze workout 3 keer.

Tips:

  • Doe de burpees op een step, zodat je je rug rechter houdt en geen holle rug krijgt
  • Wil je jezelf uitdagen? Houdt dan je knieën hoog tijdens het touwtje springen.

CORE-workout

Herhaal deze workout 3 keer.

Tips:

  • Planken doe je met een recht rug en gesloten voeten. Wil je het zwaarder maken plaats van de onderarmen uit elkaar op schouderhoogte en trek voor je gevoel je ellenbogen naar je tenen toe.

BBB-workout

Herhaal deze workout 3 keer.

Tips:

    • Zorg met de lunges dat je laag zakt zodat je knie bijna de vloer aantikt
    • Ben je een niveau verder, kun je hiptrust ook zwaarder maken door halter met een gewicht van 5 – 10 kg op je heupen te plaatsen en deze mee naar boven te pushen

DOWNLOAD HIER HET 30 DAGEN STRAK PLAN

En klik “gaan” aan bij het In 30 dagen strak event op Facebook zodat je dagelijks een flinke dosis recept-, work-out-, en receptinspiratie ontvangt.

Laatste nieuws