Naar dit kantoor mag je je hond gewoon meenemen

Hondenliefhebbers opgelet! Naar dit diervriendelijke kantoor mag je namelijk iedere dag je hond meenemen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Lees ook

Hondenliefhebbers opgelet!

Elke dag samen met je trouwe viervoeter naar kantoor. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Bij Kurgo, een bedrijf in huisdierenproducten gevestigd in Massachusetts, mogen werknemers namelijk hun hond meenemen. Niet alleen goed voor je gemoedstoestand, maar ook voor je werkprestaties. Zo hebben onderzoeken van universiteiten van Michigan en Virginia aangetoond dat mensen die hun hond meenemen naar hun werk creatiever zijn en minder last hebben van stress.

Kurgo kocht in 2015 een gigantisch pakhuis van 372 vierkante meter en ging direct aan de slag met het creëren van ruimtes die comfortabel zijn voor zowel werknemers als hun honden. Zo hebben medewerkers hun eigen kleine ruimtes met kunstgras, inclusief een hondendeur, waar ze vrije tijd met hun trouwe viervoeter kunnen doorbrengen. Daarnaast zijn de stoelen in de vergaderruimten afgesteld op de hoogte van de honden en kunnen ze gewoon vrij rondlopen.

Maar dat niet alleen. Het diervriendelijke kantoor barst van de speeltjes waar de baasjes en hun geliefde huisdier mee kunnen spelen (wat meteen bijdraagt aan het product-testproces). Er is zelfs een speciale hondenglijbaan.

Waar kunnen we solliciteren?

Uit eten met je hond? Dan moet je hier naartoe! >>

Laatste nieuws

Zie ook