De perfecte ‘day-to-evening-outfits’ om je zomer mee in te luiden

Wát trek je aan op dat soort dagen? Iets wat stylish is, maar niet te zakelijk en toch gezellig en dat ziet er zó uit...

Lees ook

Ja-ha!

Ze noemen je weleens een duizendpoot: op het werk ben je een all-rounder die van uitdagingen houdt en daarna blijft het nog lang gezellig op je lievelingsterras in de avondzon. Maar wát trek je aan op dat soort dagen? Iets wat stylish is, maar niet te zakelijk en toch gezellig. We spotten de perfecte day-to-evening-outfits voor je.

In de zomer mag het net wat vrouwelijker op de werkvloer. Denk: kleur, kekke printjes en fladderende jurkjes waar jij je lekker in voelt. Ze zijn stijlvol, opvallend én zo’n jurkje is de perfecte day-to-evening-outfit. Overdag combineer je het met een crispy witte sneaker, die je ’s avonds verruilt voor een paar mooie muiltjes. Met dit idee in het achterhoofd hebben wij alvast een schitterende selectie van Steps-items voor jullie gemaakt. Een hebberigmakende zomercollectie met stijlvolle lijnen en printjes!

Ook organiseert Steps dit jaar samen met Marie Claire de Starters Award 2016 – dé springplank naar je eigen succesvolle onderneming – de winnares wint de hele ‘Steps selected by Marie Claire’ -collectie. Deze zal vanaf 23 september online verkrijgbaar zijn bij Steps.

ss

Marie Claire Starters Award is supported by:

steps-logo

Laatste nieuws

Zie ook