Game of Thrones-actrice Emilia Clarke noemt Michiel Huisman ‘droomman’

Ha! Dat wij op Nederlandse bodem veel goed uitziende mannen hebben is niets nieuws. Clarke had onlangs een interview met De Telegraaf waarin ze ze

Lees ook

Ha!

Dat wij op Nederlandse bodem veel goed uitziende mannen hebben is niets nieuws. Actrice Emilia Clarke van Game of Thrones noemde Michiel Huisman een ‘man om van te dromen’. De twee hebben een liefdesrelatie in de populaire HBO-serie.

Clarke had onlangs een interview met De Telegraaf waarin ze zei: “Michiel is net zo heerlijk als hij getalenteerd is”. Momenteel is de 29-jarige actrice die Daenerys Targaryen speelt single, maar eerder had ze relaties met acteur Seth MacFarlane en Jai Courtney. Haar rol als het drakenmeisje staat bekend om de vaak intieme scènes, waarin ze met regelmaat naakt verschijnt. Schijnbaar zou ze het niet erg vinden om meer van zulke scenes met Huisman op te nemen. “Hemeltjelief, die man is een droom. Dus meer speeltijd met Michiel: ja graag!” aldus Clarke. De twee hebben elkaar jaren geleden op de set van Terminator Genisys leren kennen en zijn inmiddels door Game of Thrones goede vrienden geworden.

Zie-hier een scene van de twee acteurs >>

De nieuwste trailer van Me Before You is hier!>>

Laatste nieuws

Zie ook