Goddelijk lunchrecept: pannenkoekrolletjes met zalm en roomkaas light

Deze pannenkoekrolletjes met zalm en roomkaas zijn ideaal als lunch of diner.

Lees ook

In 30 dagen strak.

Deze pannenkoekrolletjes met zalm en roomkaas zijn ideaal als lunch of diner. Zo maak je ze:

Ingrediënten:

  • 40 gram meergranen pannenkoekenmix
  • 70ml soja melk light
  • 1 ei
  • 75 gram gerookte zalmfilet
  • 30 gram roomkaas light
  • 50 gram courgette
  • Paar cherrytomaatjes
  • Bieslook
  • Dille
  • Peper en zout
  • Optioneel: chilipeper en knoflook

Bereidingswijze

  1. Meng de pannenkoekenmix met de soja melk en het ei tot een glad geheel
  2. Snijd de courgette en de cherrytomaatjes in kleine stukjes en voeg toe aan het beslag
  3. Voeg zout en peper toe en eventueel chilipeper en knoflook
  4. Laat het kokosvet smelten in de pan, voeg het beslag toe en laat ‘m licht bruin worden aan beiden kanten
  5. Snijd de bieslook en de dille fijn
  6. Smeer de roomkaas op de pannenkoek met daarop de stukjes gerookte zalm met de dille
  7. Rol de pannenkoek op en snijd ‘m in stukjes

Voedingswaarden per pannenkoek
388 Kcal
29,5 gram eiwitten
34,7 gram koolhydraten
14,1 gram vetten
2,9 gram vezels

DOWNLOAD HIER HET 30 DAGEN STRAK PLAN

En klik “gaan” aan bij het In 30 dagen strak event op Facebook zodat je dagelijks een flinke dosis recept-, work-out-, en receptinspiratie ontvangt.

Beeld © Pinterest

Laatste nieuws

Zie ook