Deze vrouw is hét geheim achter Donald Trumps succes

In Trump’s team is er slechts één vrouw vertegenwoordigd die full-time met de Republikeinse koploper meereist. En nee, dat is niet zijn vrouw.

Lees ook

a.k.a. zijn geheime wapen

Trumps campagneteam wordt door slechts één vrouw vertegenwoordigd: Hope Hicks (27 jaar). Zij is zijn directeur communicatie en de enige vrouw die fulltime met de Republikeinse koploper meereist.

En dat niet alleen: Hicks speelt ook een grote rol in de ongekende successen van Trump tijdens de voorverkiezingen voor het presidentschap in 2016. Als Trump het publiek entertaint met een van zijn campagnepraatjes, staat Hicks achter de schermen om de publiciteit te dirigeren. Wie ís deze powervrouw?

In 2012, nadat Hicks haar studie aan de Southern Methodist University had afgerond en jaren als succesvol tienermodel had gewerkt, kwam ze voor het eerst in aanraking met Trumps imperium. Via pr-bureau Hiltzik Strategies werkte ze een paar jaar als pr-adviseur voor verschillende afdelingen van zijn bedrijf.

Als snel zag Trump potentie in Hicks en haalde hij haar binnen als directeur communicatie. Een jaar later vroeg hij haar om hem te helpen met zijn presidentscampagne.

In een openhartig interview op MarieClaire.com vertelt Hope Hicks hoe het is om voor de presidentskandidaat te werken. Hoewel we geen fan zijn van Trump himself, hebben we héél veel respect voor deze powervrouw.

Zien! Hillary Clinton belt met Donald Trump >>

Laatste nieuws

Zie ook