Zou jij het durven? Lopen over de langste glazen brug ter wereld?

Gelegen in China zweeft de Zhangjiajie Grand Canyon hangbrug zo een 985-voet boven de grond. Dan noemen we nog eens bucketlist waardig!

ÉN vooral niet naar beneden kijken.

Zoek niet verder! Wij hebben de allerlangste en -hoogste glazen brug in de hele wereld voor je gevonden. De Zhangjiajie Grand Canyon brug in China hangt zo’n 985 voet boven de grond. Dat noemen we nog eens bucketlist waardig!

Architecten Haim Dotam zit achter het ingenieuze en extreem gecompliceerde ontwerp van de zwevende brug. En ben je wel een beetje een dare devil , dan is een wandeling over het 430 meter lange gevaarte – met prachtig uitzicht op de Zhangjiajie Grand Canyon – je op het lijf geschreven.

De uitzonderlijke brug heeft nu al meer dan 10 records gevestigd, waaronder die van ’s werelds hoogste bungee-jump en langste schommel in Azië. De brug kan zo’n 800 mensen tegelijk houden, is ongeveer 6 meter breed en hij ligt slechts twee uurtjes verwijderd van Shanghai. Uit beelden van recente video’s kunnen we zeggen: als je hoogtevrees hebt is dit waarschijnlijk geen goed idee, maar MAN wat ziet het er tof uit. Benieuwd? Ziehier de toffe video >>

Dit is nog eens een cocktailbar met uitzicht >>

Laatste nieuws