De nieuwe collectie van CHANEL is hier, en hij is prachtig

De nieuwe collectie van CHANEL is hier en hij is prachtig

Lees ook

Magnifique.

Niemand minder dan de beeldschone Kristen Stewart siert de nieuwe Chanel Métiers d’Art ‘Paris in Rome’ campagne. Na het zien van de eerste campagnefoto’s zijn wij head-over-heels verliefd – op de sublieme storytelling, op de collectie en uiteraard op de Amerikaanse schone. Enfin: de allure van het prachtige merk spat ervan af.

De knappe kiekjes zijn geschoten door Karl Lagerfeld himself in een chic appartement in Parijs. Door de setting en Kristen Stewarts smokey eyes en vuurrode lippen is het net een déja-vu van een film noir uit de jaren 60. Compleet met intense blikken en een subtiele blote schouder.

Natuurlijk komt de nieuwe read-to-wear collectie ook prachtig in beeld. Én wat meteen opvalt is de nieuwe versie van de klassieke 2.55 handbag in de Métiers d’art ‘Paris in Rome’  2015/16 collectie. Elegant, minimalistisch chic, klassiek en zoals altijd het icoon van Parijse allure. Vanaf juni is de nieuwe collectie verkrijgbaar in de Chanel Boetieks. Ziehier de knappe kiekjes:

03_metiers_d_art_collection_paris_in_rome_2015_16_Ad_campaign_pictures_by_karl_lagerfeld_LD02_metiers_d_art_collection_paris_in_rome_2015_16_Ad_campaign_pictures_by_karl_lagerfeld_LD

Waarom het een HEEL GOED idee is om in een Chanel- of Hermès-tas te investeren >>

Laatste nieuws

Zie ook