De nieuwe James Bond is niet wie je denkt

Of je nu een man of een vrouw bent, een superspion zijn is big business.  Geen wonder dat deze actrice graag de rol van Daniel Craig wil overnemen. 

Lees ook

The name is Bond, Jane Bond.

Of je nu een man of een vrouw bent, een superspion zijn is big business. 007 draagt onberispelijke outfits, bezoekt de tofste feestjes en is continu op reis. Geen wonder dat Emilia Clarke graag de rol van Daniel Craig over wil nemen.

emilia clarke james bond film movie 007
Natuurlijk zijn er nee-schudders die absolúút niet willen dat de rol van hún traditionele actieheld wordt vervuld door een vrouw. Maar mannen, vergeet niet jullie enthousiasme voor actiefilms met vrouwelijke helden als Lara Croft (Tomb Raider) en Sarah Connor (Terminator 2: Judgement Day). Ze zijn misschien niet zo oud als de James Bond franchise, maar bijna net zo iconisch en veel overtuigender als badass dan Roger Moore.

En dat is precies de reden waarom Emilia graag in de voetsporen van Daniel Craig wil treden. “I have a lot of unrealised dreams. I would love to play Jane Bond,” zo vertelde ze aan magazine Daily Star. Wij zijn vóór!

MAAR Emilia heeft ook al een hele knappe mannelijke 007 voor ogen: “My ultimate leading man would be Leonardo DiCaprio. No doubt about it.” Leonardo who? Wij vinden dat Emilia prima een smoking kan rocken.

Mochten de producers van James Bond het met ons eens zijn, dan komt er eindelijk een einde aan het stereotype beeld van de vrouw en verschijnt er een 007 op het doek die zowel kwetsbaar als volhardend is. En dat is natuurlijk véél cooler dan een mannelijke James Bond.

Maar helaas… Als we de laatste geruchten mogen geloven, hebben de producers toch een mannelijke Bond-opvolger op het oog. De namen die nu worden genoemd: Tom Hardy en Tom Hiddleston.

Wie moet volgens jullie de nieuwe James Bond worden? Laat het ons weten op onze Facebookpagina!

Dit was de populairste film in jouw geboortejaar >>

Laatste nieuws

Zie ook