Dit ijsje helpt tegen een kater

Er is een ijsje op de markt die je kater bestrijdt. Alles wat je nodig hebt om te herstellen van een vreselijke hangover is deze nieuwe ijssmaak.

Ice cream fixes everything

Of het nu is om af te koelen op een warme zomerdag of om je gebroken hart te genezen, een paar schepjes ijs laten al je problemen wegsmelten. Er is nu zelfs een ijssmaak op de markt die je kater als sneeuw voor de zon laat verdwijnen.

Ja, je leest het goed. Alles wat je nodig hebt om te herstellen van een vreselijke hangover zijn een paar bolletjes ijs. Het gaat om het passievruchtenijs van Withme FS, een supermarktketen in Zuid-Korea, genaamd Gyeondyo-bar (in het Engels hang in there) die alle symptomen van een kater bestrijdt.

Het geheim zit hem in de unieke ingrediënten, zoals oosterse rozijnen, die naar verluidt al honderden jaren door Koreanen als medicijn tegen hoofdpijn worden gebruikt.

Of de Gyeondyo-bar binnenkort ook in andere landen verkrijgbaar is, weten we niet. Maar we verwachten dat andere ijssalons staan te springen om dit concept over te nemen.

OMG, deze prosecco-ijsjes willen wij ook! >>

Laatste nieuws