Zo maak je van elke date een succes (tips van experts)

Je bent al máánden aan het daten, maar je bent de ware nog steeds niet tegengekomen. Zo maak je van iedere date toch een leuke avond.  

Lees ook

All the single ladies.

Je bent al máánden aan het daten, maar je bent de ware nog steeds niet tegengekomen. Charly Lester, oprichter van de UK Dating Awards, legt uit hoe je van iedere date een leuke avond kunt maken, zelfs als hij niet de ware is.

1/ Zie iedere date als een kans.
Ga niet drie keer per week naar dezelfde bar, maar ga op zoek naar een activiteit die je echt leuk vindt. Zo maak je van iedere date een compleet nieuwe ervaring.

2/ Ga niet tegenover maar naast je date zitten.
Naast elkaar zitten tijdens een date is heel intens: je kunt elkaar makkelijker aanraken, wat zorgt voor een heerlijke spanning.

3/ Als je weg wilt gaan, ga dan gewoon weg.
Het heeft geen zin om te blijven hangen als je totaal geen leuke avond hebt. Leg hem uit dat het niks gaat worden en zeg hem gedag.

4/ Forceer het niet.
Ben je bang dat je nooit meer een leuke vent tegen het lijf zult lopen? Een paar weken single zijn betekent niet dat je altijd alleen zult blijven. Het betekent dat je tijd nodig hebt om je op jezelf te focussen en na te denken over wat je precies in een man zoekt.

5/ Zorg ervoor dat daten je energie geeft.
Daten is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en om nieuwe plekken te ontdekken. Het is GEEN verplichting. Ga je alleen maar op date omdat je geen zin hebt om alleen thuis te zitten? Ga dan gewoon niet. Als je wel gaat, is de kans op een succesvolle date heel klein. En dat geeft je alleen maar een vervelender gevoel.

7 vragen die je kunt stellen voordat je met iemand gaat daten >>

Laatste nieuws

Zie ook