Het meest goddelijke fastfood van Amsterdam eet je hier

Real food for real people. De gezonde, vegan, healthy tenten mogen dan als paddenstoelen uit de grond schieten, ook steeds meer restaurants serveren

Lees ook

Real food for real people.

De gezonde, vegan, healthy tenten mogen dan als paddenstoelen uit de grond schieten, ook steeds meer restaurants serveren fastfood deluxe. De goddelijkste burgers, hotdogs, pizza’s of andere fastfood, maar dan in een culinair jasje. Bij deze hotspots moet je wezen voor een kwaliteitsburger, -hotdog of -pizza.

Bulls & Dogs
Bestellen: The Texas Hot Link
Dé hotdogtent van Amsterdam; hier komen ze in alle soorten en maten. The Texas Hot Link is pittig, want flink gepeperd met cayenne (vinden we lekker). Bestel vooral ook de fried onion rings en curly fries on the side.

Deze milkshakes kun je dus ook bestellen bij Bulls & Dogs >>

Eastside
Bestellen: fried chicken & waffles
De fried chicken is zó knapperig en vers en hij wordt geserveerd met een huisgemaakte pittige saus. Daarnaast op je bord: een wafel (ja, heus) en een gepocheerd ei. Perfect hangover food.

Da Portare Via
Bestellen: Tartufi Con Coppa Di Parma
Als vormgever Charlie over deze pizza begint, krijgen wij spontaan honger. Deze pizza is belegd met zwarte truffel, parmaham, mascarpone en Parmezaan en komt uiterst knapperig uit de steenoven.

The Butcher
Bestellen: The Daddy
De beste burgerbar van Amsterdam is volgens ons nog steeds The Butcher. Het vlees komt uit Ierland, de ingrediënten zijn vers en de combinaties zijn magisch. The Daddy is een zeer dik belegde burger met crispy bacon en gesmolten Edammer kaas.

Stach
Bestellen: broodje gehaktbal
Nee, dit is niet zomaar een broodje gehaktbal. Maar een gehaktbal van kwaliteitsgehakt, met truffelmayonaise. Op een Turks broodje. Met rucola. Oké, wij zijn intussen al op weg naar Stach.

The Burrito Maker
Bestellen: de kip, avocado, bacon
Eindredacteur Saar at laatst de lekkerste burrito ooit bij The Burrito Maker. The Burrito Maker zit op het Haarlemmerplein, maar ze bezorgen ook. HEEL gevaarlijk…

Shirkhan
Bestellen: wrap met gegrilde kip
O jongens, deze wrap is zo lekker. Hij is gemaakt van een dikke Indiase pannenkoek waar heel veel verse groenten en pittig gekruide, gegrilde kip in gerold worden. Er komen verse sausjes bij, zoals een pittig groene koriandersaus.

Happyhappyjoyjoy
Bestellen: crispy chicken
Natuurlijk kun je bij Happyhappyjoyjoy ook hartstikke gezond eten, maar een favo van de redactie is de crispy chicken. De culinaire variant van de Mac Chicken als je het ons vraagt.

Laatste nieuws

Zie ook